Neem contact met ons op

0342 413 188

info@vandeheg.nl

Delta 134

U kunt ons volgen op:

© Copyright Qode Interactive

 

Duurzaam

VANDEHEG

Duurzaamheid

Wij hechten grote waarde aan een zo goed mogelijke productkwaliteit. Daarbij werken wij zoveel als mogelijke met materialen die de leefomgeving zo min mogelijk belasten. Zo gebruiken wij als houtsoorten alleen houtsoorten welke vanuit FSC geregistreerde bron komen.

 

Ons ontwikkelings-, productie- en inkoopbeleid is erop gericht dat wij zo duurzaam mogelijk inkopen. Dit betekent naast de productselectie zelf ook het regelmatig persoonlijk bezoeken van onze leveranciers om de noodzaak van duurzame ontwikkeling te bespreken. Hierbij dagen wij de locale producenten uit om een zo hoog mogelijk niveau te ontwikkelen, met het uiteindelijke doel volgens internationale (duurzame) kwaliteitsstandaarden te leveren.

 

Naast de borging van productkwaliteit d.m.v. bijvoorbeeld de CE-normering, het borgen van een mindere milieubelastendheid door te focussen op houten producten met het FSC keurmerk, alsook de borging van proces- en productkwaliteit door diverse ISO-standaarden, is onze keuze gericht om met partijen zaken te doen die ook de interantionale BSCI- of soortgelijke richtlijnen volgen. Deze richtlijnen omvatten tevens zaken als goede arbeidsomstandigheden en werkverhoudingen ter plekke.

VANDEHEG Lighting

Slimme verlichting

Slimme verlichting draagt zorg dat iedere ruimte eenvoudig en overal aan de wens wordt aangepast en tevens ook nog eens stroom besparen.

 

Het ideale middel voor intelligente verlichting is de LED-lichtbron. Niet alleen biedt zij een hoge energie efficiëntie, tevens overtuigd de lange levensduur en geschiktheid voor opname in diverse intelligente verlichtingssystemen. Dit schakelen kan, afhankelijk van de gekozen soort verlichting, via de wandschakelaar, een bijbehorende accessoire als een afstandsbediening of een bewegingsdetector. Dit eventueel weer in combinatie met een bijbehorende app voor smartphone of tablet.

 

Inmiddels bestaat er een breed aanbod aan zogenaamde SMART verlichtingssystemen.

 

Armaturen van Vandeheg worden voor het overgrote deel van het assortiment, tenzij anders aangegeven, bewust zonder lichtbronnen geleverd. Hiermee heeft de gebruiker alle keuzevrijheid om het armatuur bijvoorbeeld te voorzien van slimme lichtbronnen, of binnen een geintegreerd systeem op te nemen.

 

• Onze lampen zijn compatibel met de meest gangbare slimme verlichtingsbronnen (-systemen).
• Daarnaast kunnen Vandeheg armaturen i.c.m. geintegreerde schakelunits (zoals o.a. DALI-) voor de professionele gebruiker worden toegepast.
Indien u vragen heeft over een specifiek model i.c.m. slimme verlichting kunt u hier contact met ons opnemen.